Ik ben Marieke Boon-Mens...

...en als (ervarings)deskundige op het gebied van (passend) onderwijs,  jeugdzorg en ouders in onderwijs & zorg kan ik u ondersteuning bieden bij deze complexe materie.  

 

Al sinds 2001 heb ik mij verbonden met het onderwijs en de zorg; als communicatieadviseur, als locatiemanager, als projectmedewerker, als (ambtelijk) secretaris, als beleidsmedewerker, als medewerker kwaliteitszorg, als trainer en adviseur. Kortom, ik ben in veel rollen en disciplines thuis. 

Dankzij die brede ervaring, en vanuit een persoonlijke betrokkenheid bij kinderen die extra ondersteuningsbehoefte hebben, heb ik in 2009 Pûster Advies en Ondersteuning opgericht. Mijn bureau geeft organisaties, medezeggenschapsraden, ondernemingsraden en ouders een 360 graden inzicht in de praktische gevolgen van beleids- en wetswijzigingen en helpt de bijkomende organisatievraagstukken te beantwoorden of uit te voeren. Daarbij is het sleutelwoord ‘samen’. Want samen betekent dat veranderingen binnen organisaties gedragen worden. Samen kunnen we slagen maken.

Ik adviseer, ik begeleid, ik ondersteun, ik voer uit. 

Ook al heb ik mijn anker uitgegooid in het prachtige Friesland, mijn bureau is landelijk georiënteerd en werkzaam. Neem contact op en ik vertel u wat Pûster Advies en Ondersteuning voor u kan betekenen.

 

Contact opnemen?

Marieke Boon-Mens 

 06-31767937

 info@puster.info

 Sluispad 10, 8536 VG Oosterzee